Cautare

1304 de rezultate pentru "isj alba" (3.48 secunde)
Dezbaterile la buget se vor relua luni, dupa ce alesii se vor fi intors de la Alba Iulia, unde, astazi, ii asteapta 10.000 de sarmale.
Deputatul PNL Nicolae Popa a declarat ca se considera "cel mai mare constructor de partide", aratand ca de-a lungul carierei sale politice a fost, inainte de PNL, la mai multe partide - PSD, ApR, PC, unde a "construit la nivelul judetului Alba".
Poarta Alba, Ciocarlia, Cobadin, Castelu, Murfatlar si, bineinteles, Valu lui Traian. ... PDL crede ca va fi un tur doi Cojocaru-Crivineanu la Murfatlar Revenind la candidati, pentru Poarta Alba PDL l-a prezentat pe Vasilica Delicote, creditat cu 28,8 procente momentan.
Sibiu - 25,26%, Mures - 25,10%, Bacau - 24,38%, Salaj - 23,90%, Vaslui -23,41%, Vrancea -23,30%, Iasi -22,04%, Timis - 21,91%, Alba - 21,89%, Mehedinti - 21,86%, Prahova - 21,57%, Caras-Severin - 21,47%, Harghita - 21,10%, Cluj - 21,10%, Hunedoara - 20,81% si Satu Mare - 20,33%.
Conform surselor citate, este vorba despre filialele Alba, Arad, Bihor, Brasov, Cluj si Mures.
Constantin Nita, care este si vicepresedinte al PSD la nivel national, a declarat ca organizatiile din Transilvania nu se vor supune deocamdata acestei decizii, ci vor astepta pana la primirea unui document oficial din partea forului central, care sa ateste dizolvarea conducerilor filialelor judetene din Alba, Bihor, Cluj si Brasov.
Conducerea PNTCD a decis excluderea din partid a presedintelui filialei Alba, Alin Ioan Popa. Decizia s-a bazat pe informatiile furnizate de Consiliul National pentru Studierea Arhivelor Securitatii, potrivit carora Popa ar fi fost un colaborator al Securitatii.
De asemenea, a sustinut Putin, intentia era si de a-l ajuta pe candidatul republican in cursa pentru Casa Alba. ... Casa Alba a respins afirmatiile lui Putin, calificandu-le "irationale".
Presedintele Bush a cerut ca 8,5 milioane de dolari din bugetul pe 2009 sa fie consacrate transferului de putere, iar echipa presedintelui ales va avea birouri la Casa Alba si dreptul de a fi informata asupra oricarui subiect.  Obama a fost informat despre riscurile de atentate teroriste  Barack Obama a fost avertizat de oficiali din serviciile de informatii ca teroristii ar putea viza tinte americane, din tarile aliate sau chiar pe el însusi, daca va fi ales presedinte, transmite Sunday Telegraph în editia electronica.Raportul care i-a fost prezentat lui Obama se baza pe informatii specifice obtinute din monitorizarea retelelor de teroristi si informatori, potrivit unei surse militare.
Guvernul a decis, miercuri, schimbarea din functie a prefectilor din judetele Alba, Arad, Bihor, Bistrita-Nasaud, Cluj si Galati si a unor subprefecti din judetele Maramures si Neamt, potrivit unui comunicat remis de Guvern.
Dintre senatori, constanteanul Mircea Banias (foto) spune ca amendamentul promovat de el se refera la bani pentru construirea unei gradinite in comuna Poarta Alba. Potrivit lui Mircea Banias, Poarta Alba va primi 2 miliarde 800 de mii de lei vechi pentru constructia unei gradinite cu program prelungit.
Odata inceput procesul, stramutarea lui la Constanta a intervenit dupa ce, la ultimele doua infatisari la Curtea de Apel Alba Iulia, inculpatii au cerut si au si obtinut amanarea judecatii pe motiv de lipsa de aparare.
Castro a sosit joi dimineata in localitatea amazoniana Cumana, unde s-a desfasurat reuniunea extraordinara a Alternativei bolivariene pentru Americi (ALBA), un bloc antiliberal fondat de Venezuela si Cuba.
Tot Puiu Hasotti a afirmat ca Elena Udrea s-a imbracat nerespectuos la Alba Iulia, cand cetatea a fost inclusa in circuitul turistic.
Ministrul Turismului si cunoscuta membra a PD-L a fost imbracata intr-o rochie alba cu trandafiri.
De la Tusnad presedintele Traian Basescu va pleca in judetul Alba, unde asteptat sa participe la "Targul de Fete" de pe Muntele Gaina. ... Sarbatoarea de la Muntele Gaina aduna in fiecare an mii de persoane din judetele Alba, Cluj, Hunedoara, Bihor, Arad.
La firma de brokeraj activa si fostul cumnat al primarului din partea sotiei, Arthur George Orlando Gorovei, ofiter al Penitenciarului de Maxima Siguranta Poarta Alba.
Senator de Massachusetts (nord-est) ales pentru prima oara in 1962, Kennedy l-a sustinut pe Obama in timpul alegerilor primare pentru Casa Alba.
Dan Voiculescu si parlamentarii PC au decis sa nu depuna niciun amendament la legile pe care Guvernul isi va asuma raspunderea, iar la sedinta Camerelor reunite ale Parlamentului in care va fi asumat pachetul de legi sa poarte pe bratul stang o banderola alba, in semn de protest fata de sfidarea fara precedent a forului legislativ si a statului de drept.
Dezavuez jocul asta pe care il face Traian Basescu, un fel de alba-neagra cu alegerile. Salut initiativa celor patru ONG-uri deoarece, cand exista astfel de tendinte autoritare, care nu tin seama de reguli, legi si democratie, societatea civila are cel mai mult de pierdut.
google-analytics.com